19/2 2019

Efter en lugn natt vaknar vi upp på ställplatsen i Eskilstuna.
Disigt och tråkväder då vi kör igenom Stockholm. Hela vägen upp till Gävle har det varit torra fina vägar från Santa Pola och solen har lyst på oss.
Nu är det nära. Vi kom i god tid till Kapellskär där Rosella skulle avgå redan 12:00.
På första parkett inför avkörning.
Det blev buffe denna gång för att få tiden att gå lite fortare. Det var riktigt gott med sill i olika varianter efter våran långa tripp och....
.... efterrätts bordet var riktigt välfyllt med sötsaker.
Nu ser vi Mariehamn för första gången på 5 månader.
Hemma igen efter vår härliga långresa. Bilen har gått bra och inga större bekymmer med nåt annat heller för den delen. Vi har kört 11569 kilometer med Rulle-Bo på denna resa och hyrbilen vi hade 2 veckor blev 2000 kilometer till då vi var ner till Nerja och diverse andra platser. Vi har bokfört alla våra kostnader så att det är lättare för oss att planera nästa långtur. Denna har varit en försmak av pensionärslivet. Tror nog att vi ska kunna klara ett sådant med.

2 kommentarer:

  1. Välkomna hem! Vilken härlig resa ni har haft och fem månader går alltför fort eller hur.. ;-) Men det måste vara jätteskönt att komma hem också, det skulle jag tycka iaf! :-) Hälsningar Åsa

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är kallt och har gått alldeles för fort. Vi har lärt oss mycket på denna resa då vi även varit en längre tid på en camping.

    SvaraRadera