29/1 2019

Idag blev det att ha klockan på ringning då vi skulle ta bussen 9:25 till  Torrevieja dit vi skulle och besöka Anderssons.
Vi vart hämtade vid bussen och besökte ett riktigt stort och fint köpcenter där det även...
...fanns en isbana ifall man skulle fått för sig att skrinna.
Det finns över 150 butiker och underhållning varje dag.
Efter att vi varit till köpcentret hamnade vi på svensk restaurangen med dagens husmanskost som var torsk. Riktigt gott och trevligt ställe. Lite konstigt kändes det med svensk serveringspersonal.
Nu är vi hemma hos Anderssons och de bor riktigt fint.
Ja så var denna dag slut och solen håller på att sänka sig i horisonten. Det har varit en intressant och lärorik dag.

2 kommentarer:

  1. Hej, Vad ni har det bra! Börjar ni inte alls längta hem till snö och kyla då, det är ju jättemysigt nu och man kan bygga snögubbar och åka pulka.. ;-) Ni hade ju tur att granen som stormen hade ikull här hemma, inte for över taket ert iaf, bara nära.. Hur många ålänningar har ni träffat på där riktigt? Det är ju kul att det finns bekanta på vägen tycker jag! :-) Fortsätt njuta av sol och värme ni, så skottar vi och skottar och skottar... :-) Hälsningar Åsa o Calle

    SvaraRadera
  2. Lisen längtar hem till ordning och reda men inte till vinter och kyla. Vi har lärt oss mycket på resan och kommit fram till att det skulle varit bättre att åka efter årsskiftet och komma från kyla till värme och intesom nu från värmen till kylan. Temperaturen skiljer en hel del mellan dagarna nu i januari. Då solen skiner riktigt varmt och gott men om det är mulet så är det rätt kyligt. Men det är ju vinter även här så det är smällar man får ta ;-)

    SvaraRadera