2/5 2014

Ja idag var det grand final på resan.
Det började på morgonsidan att värmen slutade fungera och sen laddade inte batteriladdaren då vi fick igång generatorn så motorn måste få starthjälm med kablar....
 ...vi visste att det inte var allt för mycket bränsle kvar så vi vek in till Roslagsstoppet för att tanka men där var det bara kortautomater och de är lite kantigt för kortet ska in så många gånger då det brukar vara begränsat till några hundralappar och varannan skriver kvitto så vi drog förbi mackarna och ut på motorvägen och då började motorn direkt att protestera då dieseln nästan var slut. Kände igen symtomen från inköpsresan då samma hackande skedde i Köpenhamn. Höjde bilen bak då tanken är lång och smal så den fick sista slurken. Hackade lite i backarna men kom fram till Norrtälje för tankning.
 Ja nu är det nära då vi kört iland från båten.
 Hemma igen efter en 2 veckors tur. Skulle nog gått bra att vara en vecka till men arbetet kallar.
 Avenboken hemma har inte kommit så långt med grönskan...
 ....som syrenerna i Tyskland.
Ja det blev 4000 km på denna tur.
Nästa sväng är inte bestämd men nån liten sväng kan det nog bli i sommar. Vi funderade på hemvägen vart det bär nästa gång och funderar på att besöka Estland , Lettland och Litauen men detta behöver nog vara på hösten så det får bli ett annat år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar