27/4-2012

Denna natt tillbringade vi på en parkering vid havet i Gdynia. Parkerade först uppe vid en park men där var det rätt mycket ungdomar som festade trots att det var mitt i veckan. En äldre dam var och pratade med oss och sade att det inte var någon bra plats att tillbringa natten på så lite senare på kvällen flyttade vi plats.
Då vi skulle åka från Polen så tänkte vi fylla upp gastankarna i bilarna men det gick inge vidare. Provade på flera mackar men där fanns det inte adaptrar och äntligen hittade vi en station med LPG som hade adapter och där gick det mycket lånmgsamt att fylla så vi gav upp. Tror att adaptern hade för klent hål eller så var inte utrustningen han hade i skick. Verkade gå rätt långsamt att fylla bilarna som kom efter oss med.
Här väntar vi på ombordkörning för vidare transport till Karlskrona med Stena Line. Då vi kört ombord på babords sida och frågade efter el till kylskåpen så sade dom att detta fanns närmast att få på styrbords sida och dom dirrigerade oss bakåt för sidbyte på båten. Det var riktigt fin service tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar